Agócs JánosFriss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése
Akli TamásBérfőzdék jövedéki elmélete, gyakorlata 2017
Amtmann TamásKülönböző kisüsti pálinkafőzők összehasonlító elemzése, különös tekintettel egyes egyedi kialakítású magánfőző berendezésekre
Angyal KrisztinaKelet-magyarországi pálinkafőzdék tapasztalatai a pálinkakereskedelemben
Aradi Norbert PéterA húsos som termékei és pálinkáinak vizsgálata
Ari AndrásMárkaismertség Zsindelyes Pálinka esetében
Badics KatalinNégy éve "szabad" a pálinkafőzés - hazai bérfőzési helyzetkép primer és szekunder kutatások tükrében (2013)
Bálint NorbertPálinkaüzem energetikai tervezése
Bálint SzilárdPannonhalmi törkölypálinka
Balogh ÁdámAz érleléstechnológia jövője, jövőbeni lehetőségek, elérhető eredmények
Bartháné Balogh ÉvaKisüsti pálinkafőzde engedélyeztetése
Béli GézaA magyarországi pálinkapiac dinamikájának gazdaságmatematikai elemzése
Bertók AnitaSzeszipari célú gyümölcstermő ültetvény tervezése működő mezőgazdasági családi vállalkozásban
Binder AntalA bérfőzetés vizsgálata; A bérfőzetés alakulása a magánfőzés engedélyezésének tükrében
Boda ImreTermékvonal-bővítési lehetőségek a magyar pálinkaágazat számára a grappa tapasztalatai alapján
Bognár SándorKülönböző élesztők hatása a pálinka minőségére
Brezovszki FerencTörkölypálinka készítése a borászati melléktermékek komplex feldolgozásának folyamatában
Brückl TamásA pusztavámi Pálinka Manufaktúra marketingstratégiája
Csákó Zsolt DánielBirs pálinka / párlat érlelés
Csendes ZsoltPárlatok érlelését befolyásoló tényezők komplex vizsgálata, Magyarország fafajainak szerepe a hordó készítésének és az érlelt párlatok aromáinak kialakítása szempontjából
Cservári GáborAz Othello szőlőfajtából készített szőlő- és törkölypálinka minőségvizsgálata, következtetések a direkttermő szőlőfajtákból készített pálinkák minőségi jellemzőire
Csizovszki BalázsA Jánoshalmi Pálinkafőzde Kft. Pálinka kiválasztási gyakorlatának bemutatása és elemzése