Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe
Horváth-Karajz Judit | Üzemi önköltségszámítás a kereskedelmi pálinkakészítésben |
Hunya Ádám | A muskotályos és illatos jellegű szőlőfajták jelentősége a pálinkakészítésben, különös tekintettel az Irsai Olivérre |
Ifj. Gyenesei István | Likőrkészítés mesterfokon |
Ignácz Tibor János | Hármas-Körös Pálinka Manufaktúra Reklámkampány 2015. |
Illés Gyöngyi | A pálinkás szektor hirdetési aktivitása és marketingkommunikációjának fejlesztési lehetőségei |
Jákób István | A pálinkagasztronómia szerepe és lehetőségei a magyar konyhában |
Józsa Szabolcs | Alma fajták összehasonlító elemzése pálinka készítés szempontjából |
Jurcsó Zoltán | Hungarikumból világmárka, avagy a pálinkaexport útkeresése |
Kajtár Péter | A zalai hegykultúra felélesztése a pálinkakészítés segítségével |
Karajz Ottó | Lehet-e még jobb a pálinka? |
Képíró Tamás | Gyógynövénykivonatok értékelése |
Kerék Tibor | Rektifikálási elv alapján működő pálinkafőzde létesítése valamint a keletkező cefremoslék hasznosítása |
Kerekes Edit | A pálinka, a grappa és az amerikai whiskey összehasonlító marketingelemzése |
Kiss Anett | A halasi körtepálinka eredetvédelmi eljárásának jogi, szakmai és történeti vonatkozási |
Kiss Gábor | Pálinkafőzés a Galga vidéken a XVIII. században |
Kissimon Tamás | A pálinka érlelés során alkalmazható alternatív és hagyományos érlelési -módszerek megvalósítása és összehasonlítása |
Kocsis Tibor | A vásárlási döntés elemzése pálinka esetében fogyasztói megkérdezés segítségével |
Kószó Gábor | Kereskedelmi pálinkafőzde alapításának szempontjai |
Kovács Attila Gábor | Savak hatásának vizsgálata az élesztők fermentáció dinamikájára és aromaképzésére |
Kovács Elek | Jövedéki szabályozás két európai tagállamban |
Kovács Endre Márton | Szilvából készült pálinkák-párlatok érzékszervi bírálata |
Kovács Győző | Pálinka kultúrája a Kárpát-medence bizonyos magyar lakta területein |
Kovács Péter | Alkoholfogyasztási szokások és pszichológiai motivációk összehasonlító vizsgálata |
Krasnyánszki Krisztián | Körtecefre lepárlása különböző tányérbeállításokkal és az utópárlat újradesztillálása, majd a az eredeti középpárlathoz adása aromafokozás céljából |
Kristóffy Zsolt | Alma pálinkák összehasonlítása műszeres és érzékszervi vizsgálatok alapján |
Kurucz Mihály | Alma és szilva pálinkák változó időtartamú fahordós érlelése |
Kuti István | A pálinka, mint hungarikum arculatvizsgálata |