Pálinkamester képzés

Végzett hallgatóink


Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe

Horváth-Karajz JuditÜzemi önköltségszámítás a kereskedelmi pálinkakészítésben
Hunya ÁdámA muskotályos és illatos jellegű szőlőfajták jelentősége a pálinkakészítésben, különös tekintettel az Irsai Olivérre 
Ifj. Gyenesei IstvánLikőrkészítés mesterfokon 
Ignácz Tibor JánosHármas-Körös Pálinka Manufaktúra Reklámkampány 2015. 
Illés GyöngyiA pálinkás szektor hirdetési aktivitása és marketingkommunikációjának fejlesztési lehetőségei 
Jákób IstvánA pálinkagasztronómia szerepe és lehetőségei a magyar konyhában
Józsa SzabolcsAlma fajták összehasonlító elemzése pálinka készítés szempontjából 
Jurcsó ZoltánHungarikumból világmárka, avagy a pálinkaexport útkeresése 
Kajtár PéterA zalai hegykultúra felélesztése a pálinkakészítés segítségével
Karajz OttóLehet-e még jobb a pálinka?
Képíró TamásGyógynövénykivonatok értékelése
Kerék TiborRektifikálási elv alapján működő pálinkafőzde létesítése valamint a keletkező cefremoslék hasznosítása 
Kerekes EditA pálinka, a grappa és az amerikai whiskey összehasonlító marketingelemzése
Kiss AnettA halasi körtepálinka eredetvédelmi eljárásának jogi, szakmai és történeti vonatkozási
Kiss GáborPálinkafőzés a Galga vidéken a XVIII. században
Kissimon TamásA pálinka érlelés során alkalmazható alternatív és hagyományos érlelési -módszerek megvalósítása és összehasonlítása
Kocsis TiborA vásárlási döntés elemzése pálinka esetében fogyasztói megkérdezés segítségével
Kószó GáborKereskedelmi pálinkafőzde alapításának szempontjai 
Kovács Attila GáborSavak hatásának vizsgálata az élesztők fermentáció dinamikájára és aromaképzésére
Kovács ElekJövedéki szabályozás két európai tagállamban 
Kovács Endre MártonSzilvából készült pálinkák-párlatok érzékszervi bírálata
Kovács GyőzőPálinka kultúrája a Kárpát-medence bizonyos magyar lakta területein 
Kovács PéterAlkoholfogyasztási szokások és pszichológiai motivációk összehasonlító vizsgálata 
Krasnyánszki KrisztiánKörtecefre lepárlása különböző tányérbeállításokkal és az utópárlat újradesztillálása, majd a az eredeti középpárlathoz adása aromafokozás céljából 
Kristóffy ZsoltAlma pálinkák összehasonlítása műszeres és érzékszervi vizsgálatok alapján 
Kurucz MihályAlma és szilva pálinkák változó időtartamú fahordós érlelése
Kuti IstvánA pálinka, mint hungarikum arculatvizsgálata