Pálinkamester képzés

Végzett hallgatóink


Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe

Nagyné Krizl EditA pálinkák és párlatok szerepe a gasztronómiában
Nyúlné dr. Pühra BeátaKülönböző főzőberendezéseken desztillált Nyakas Irsai Olivér szőlő-, törkölypálinkák és bor-, seprő-párlatok összehasonlító vizsgálata
Óvári CsabaEperfa hatása az érlelt párlatok minőségére évjáratok függvényében
Pálinkás GáborA profilanalitikus érzékszervi vizsgálat jelentősége a pálinka minősítésében
Papp ZoltánA pálinka, mint gasztronómiai alapanyag 
Pataki IstvánPálinkavásárlói típusok meghatározása
Patik FerencPálinka illatminta, mint eladáshelyi marketingeszköz 
Pekk AntalA világ piacvezető párlatai és weblapjaik elemzése, javaslat a pálinkának legmegfelelőbb weblap jellemzőkre és arculatra
Pető Gábor JózsefA borzag pálinka 
Pizág OrsolyaEgy pálinkaspecifikus étterem marketingstratégiája
Puskás SándorCsaládi vállalkozás a pálinkafőzésben
Rácz RóbertAlkoholfogyasztási szokások, mint piaci lehetőségek, pálinkapiaci értékajánlat kialakítása
Raffai TamásKereskedelmi pálinkafőzdék marketing, turisztikai és gasztronómiai tevékenységének elemzése és fejlesztése 
Rátz Mónika MáriaA pálinka helyzetének és fogalmának újrapozicionálása a fogyasztók fejében a pálinkakóstolók segítségével
Reményi LászlóAz esztergomi régió, dorogi kistérség és Csolnok turisztikai potenciáljának elemzése, fejlesztési javaslatok különös tekintettel a pálinkára vonatkozó attrakciókra
Schmidt EszterGyümölcslikőrök készítése
Sebestyén AttilaA pálinka és a nők - A vidéken élő nők preferenciái a pálinkafogyasztásban 
Sembery GyörgySpirit World piaci információk, aktuális trendek
Seprenyi KárolyPálinkafőzde megvalósítása Komádiban, valamint a további fejlesztések megvalósításának lehetőségei 
Simon AttilaEmancipáció és a nők pálinkafogyasztása 
Simon CsabaA kereskedelmi pálinkafőzés újraindulása az 1990-es években 
Sipos EszterFa xilém alkalmasságának vizsgálata a pálinkakészítéshez használt víz kezelésére
Somogyiné Árkossy KrisztinaTámogatáspolitikai tapasztalatok és javaslatok a pálinkaágazattal kapcsolatban 
Stelkovics PéterKülönböző lepárlással készült bodzapálinkák,- párlatok vizsgálata, elemzése 
Stier ZoltánAz irányított erjesztés elemei a házi pálinka készítésében 
Stock JohannaA magyarországi tárgyalkotó népművészek pálinkafogyasztási szokásai
Szabadics AttilaA göcseji pálinkafőző kunyhó bemutatása, elemzése