Pálinkamester képzés

Végzett hallgatóink


Abszolvált hallgatóink

Bereczkiné Kardeván Kinga, Berényi Károly, Boda Péter, Bóni László, Borbáth Gabriella, Bősze Gergely, Cserna Ádám, Dr. Győrfi Zoltán, Dr. Magyar Balázs, Dr. Tavaszi Judit, Elek István, Gál Péter, Györffy András, Hanti Tamás, Hegedűs Róza, Herczeg Zsolt, Homoki János, Horváth Pál, Hutvágner Dániel,  ifj. Berényi István, Járosi Miklós, Kapros József, Kis Ákos, Kocsis Attila, Korsoveczki Zoltán, Kovács Győző, Kudar Zsolt, Laczkó Angi Ottília, Ladi Csaba, Lakat Róbert, Laskovits Tamás, Lovász Balázs, Lunczer Attila, Mokrán János, Nedeczky Árpád, Pach Gábor, Pataki István, Pavlicsek Csaba, Péter Tamás István, Polgár Tibor, Potornai Rita, Rigerszki Zoltán, Schutzbach Zsolt, Smohay Péter, Szabó György, Szikora Dániel, Taba Levente, Takács Attila, Török László Ervin, Török Zoltán, Tőzsér Csaba, Vörös Tibor.



Végzett hallgatóink és szakdolgozataik címe

Agócs JánosFriss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése 
Akli TamásBérfőzdék jövedéki elmélete, gyakorlata 2017 
Amtmann TamásKülönböző kisüsti pálinkafőzők összehasonlító elemzése, különös tekintettel egyes egyedi kialakítású magánfőző berendezésekre 
Angyal KrisztinaKelet-magyarországi pálinkafőzdék tapasztalatai a pálinkakereskedelemben 
Aradi Norbert PéterA húsos som termékei és pálinkáinak vizsgálata 
Ari AndrásMárkaismertség Zsindelyes Pálinka esetében 
Badics KatalinNégy éve "szabad" a pálinkafőzés - hazai bérfőzési helyzetkép primer és szekunder kutatások tükrében (2013) 
Bálint NorbertPálinkaüzem energetikai tervezése 
Bálint SzilárdPannonhalmi törkölypálinka
Balogh ÁdámAz érleléstechnológia jövője, jövőbeni lehetőségek, elérhető eredmények 
Bartháné Balogh ÉvaKisüsti pálinkafőzde engedélyeztetése 
Béli GézaA magyarországi pálinkapiac dinamikájának gazdaságmatematikai elemzése 
Bertók AnitaSzeszipari célú gyümölcstermő ültetvény tervezése működő mezőgazdasági családi vállalkozásban 
Binder AntalA bérfőzetés vizsgálata; A bérfőzetés alakulása a magánfőzés engedélyezésének tükrében
Boda ImreTermékvonal-bővítési lehetőségek a magyar pálinkaágazat számára a grappa tapasztalatai alapján
Bognár SándorKülönböző élesztők hatása a pálinka minőségére 
Brezovszki FerencTörkölypálinka készítése a borászati melléktermékek komplex feldolgozásának folyamatában 
Brückl TamásA pusztavámi Pálinka Manufaktúra marketingstratégiája
Csákó Zsolt DánielBirs pálinka / párlat érlelés 
Csendes ZsoltPárlatok érlelését befolyásoló tényezők komplex vizsgálata, Magyarország fafajainak szerepe a hordó készítésének és az érlelt párlatok aromáinak kialakítása szempontjából
Cservári GáborAz Othello szőlőfajtából készített szőlő- és törkölypálinka minőségvizsgálata, következtetések a direkttermő szőlőfajtákból készített pálinkák minőségi jellemzőire 
Csizovszki BalázsA Jánoshalmi Pálinkafőzde Kft. Pálinka kiválasztási gyakorlatának bemutatása és elemzése
Csurka TamásA pálinka eredetvédettségének kemometriai alapjai
Czigelédi ZsoltBaranya megye égetettszesz-kultúrája napjainkban, az engedélyes főzdéken keresztül 
Daradics AntalVízkezelési megoldások a pálinkakészítésben 
Dávid-Szabó EszterCsaládi pálinkafőzési szokások Velencefürdőn
Deák AttilaMegjelenés vizsgálata prémium szilvapálinkáknál